Nem zörög a haraszt?

2022.01.17. 13:00

Azt pletykálják, egy harmadik miatt válik Kulcsár Edina és Csuti

A látszólag tökéletes házasságban élő páros az Instagram oldalán jelentette be, hogy különválnak az útjaik. Bár a szóbeszéd szerint van harmadik fél, akinek az érkezése véget vetett a kapcsolatnak, a házaspár ezt kategorikusan cáfolja.

Bár rendszeresen felhívják az internetezők figyelmét a szakemberek arra, hogy ne higgyünk el mindent, amit az interneten látunk, mégis hajlamos az egyszerű közösségi oldal felhasználó irigykedve nézni a látszólag tökéletes megjelenésű celebek csillogó életét - írja a Bors.

A színlelt boldogságra tökéletes példa Kulcsár Edina és Szabó András Csuti története. 

A szépségkirálynő és a sikeres vállalkozó hosszú évek alatt egy gyönyörű mesét alkotott az Instagramon arról, hogy nekik milyen tökéletes az életük. Még a házasságuk utolsó – most már tudjuk, hogy problémás évében is – szebbnél szebb helyszíneken fotózkodtak ölelkezve, tökéletes összhang látszott köztük, senkiben nem merült fel, hogy valami gond lehet a házasságukkal.

A lufi tavaly ősszel az RTL Klubon futó Nyerő Páros című realityben pukkadt ki, amikor kikotyogták, hogy válságban van a kapcsolat. Akkor azt nyilatkozták, hogy azért is vállalták el a műsorban való szereplést, mert az egyfajta terápia lehet számukra… A próbálkozásuk kudarcba fulladt, a hétvégén jelentették be, hogy a házasságuk végleg zátonyra futott.

Edina és Csuti egyszerre jelentettek meg egy közleményt az Instagram oldalaikon, melyben közölték a nagyvilággal, hogy bár mindent megpróbáltak az elmúlt egy évben, nem tudják megmenteni a házasságukat, hat év után külön utakon folytatják. 

Csuti a válást egyébként azzal indokolta hogy ”mindkettőnknek más a szeretetnyelve” – de, hogy ez pontosan mit jelent, azt aligha tudja valaki értelmezni.

Forrás: TV2 / Mokka

Az elmúlt hetekben egyre gyakrabban lehetett pletykákat hallani a sztárcsalád felől, sokan tudni vélik, hogy Edina már egy másik, nála pár évvel fiatalabb férfi oldalán keresi a boldogságot és, hogy Csuti sem tölti magányosan az éjszakákat, de azt a házaspár ezt cáfolta.

”Nincs harmadik fél, már nem működött jól a kapcsolatunk”

– nyilatkozta Csuti.

Kerestük az ügyben Kulcsár Edina sajtókapcsolatokkal foglalkozó menedzserét, írásban kértünk válaszokat arra, hogy valóban nem volt harmadik fél, hogy hivatalosan beadták-e már a válópert, illetve hogy mi lesz a válás után a két közös gyermekükkel. Azt a választ kaptuk, hogy Kulcsár Edina nem kíván nyilatkozni e témában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában