Megrázó részletek

2022.01.19. 14:44

Magyar zenész háza égett le hajnalban Budapesten

Pillanatok alatt a lángok martalékává vált a zenész fővárosi háza.

Hajnalban riasztották a tűzoltókat egy budapesti házhoz. Mint kiderült, a Sunny művésznéven futó énekes, Révi Sándor otthona kapott lángra, és a 80 négyzetméteres ház pillanatok alatt a tűz martalékává vált.

Arra keltem fel, hogy az elektromos melegítő leállt– kezdte a Borsnak a zenész, aki ezután kiment a házból megnézni, mi a baj, és látta, hogy kigyulladt a villanyóra szekrény. Gyorsan, egy törölközővel próbálta eloltani a lángokat, a zajra az édesapja is kiment a házból. Sunny próbálkozása sajnos sikertelen volt, mert a tűz tovább terjedt, a ház pedig leégett.

Fotó: Bors

Szerencsére senki sem sérült meg, Sunny és édesapja az utcáról nézték végig, ahogy otthonuk a lángok martalékává vált. 

A barátok, a rajongók és a szomszédok most a zenész segítségére siettek. De olyan előadók is megkeresték már, mint Kelemen Tamás és Éliás Gyula.

Nagyon köszönöm azoknak, akik már megkerestek a segítségükkel. Ha minden megoldódik, fogom a gitáromat és zenével szeretném meghálálni ezt nekik– fogalmazott Sunny.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában