Újabb részletek

2022.01.21. 19:58

Megszólalt G.w.M exe, a rappert választotta Obama és a Fehér Ház helyett

A nyolc általánost végzett rapper exe a nukleáris fegyverkezés és a nemzetközi kapcsolatok szakértője.

Hiába nőtt a követőinek tábora pár nap alatt 30 ezerre, egyáltalán nem akar sem influenszer, sem közösségi média-celeb lenni G.w.M exe, aki még azt sem akarta, hogy a válást nyilvánosságra hozzák. Ennek ellenére óriási port kavart, hogy Varga Márk alig néhány héttel a szakításuk bejelentése után már más oldalán vigasztalódik. Nem is akárkién, mint Kulcsár Edináén, aki pedig Csutival való válását jelentette be napokkal ezelőtt.

Meghagyom az influenszerkedést másnak, nekem egészen más képesítéseim vannak

– magyarázta Nagy Melanie, akiről a Fókusznak adott interjúban kiderült: G.w.M volt felesége angolul és héberül is beszél, emellett a nyolc általánossal rendelkező előadó párja nem is akármiől szerzett diplomát.

A Nemzetvédelmi Egyetemen végzett, a nemzetközi kapcsolatok szakértője, szakiránya pedig a nukleáris fegyverkezés. Ráadásul mint elárulta, G.w.M-et választotta Obama helyett.

Mielőtt ugyanis összeházasodott volna a rapperrel, több nagykövetségen is dolgozott, de elnyert egy ösztöndíjat is Washingtonban. A Fehér Házban Obama elnök csapatában dolgozott volna, ám ekkoriban ismerte meg Varga Márkot, és úgy döntött, inkább a közös életüket kezdik el építeni.

Szavaiból azonban semmi sem érződött azzal kapcsolatban, hogy bánná döntését, sőt, rendkívül szépen, kiegyensúlyozottan, rossz megjegyzések nélkül nyilatkozott, volt párjára pedig úgy tekint, mint egy rendkívül tehetséges, intelligens emberre.

Melanie egyébként annyit fűzött csak a szakításhoz, és gyermekei apjának új kapcsolatához, hogy: lehetett volna ezt úgy intézni, hogy kevésbé sérüljünk.

Melanie most a DikH Rádióban dolgozik műsorvezetőként, és emellett tolmácsként keresi a kenyerét, de nem ritka az sem, hogy éjszakánként, a gyerekek lefektetése után leveleket fordít egy kanadai ügyvédi irodának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában