Őszinte vallomás

2022.01.17. 16:01

Minden kiderült: Kulcsár Edina megmutatta új szerelmét

Végre kiderült, ki mellett talált új társra Kulcsár Edina.

Pár nappal ezelőtt jelentette be Kulcsár Edina és Csuti: hiába próbálták megmenteni a házasságukat, kapcsolatuk végleg zátonyra futott. Persze azonnal beindultak a találgatások, miszerint egy harmadik fél is lehet a képben - írja a Bors.

 Alighanem ezek miatt a pletykák és találgatások miatt döntött úgy Edina, hogy hosszú posztban teszi tisztába a dolgokat, és elárulja:

igenis van valakije, méghozzá a rapper  G.w.M!

– Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban. Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rám talált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!! – írja közösségi oldalán.

– Amit érzek eziránt a fiú iránt, olyan erős és megmagyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam! Lehet, hogy elsőre sokan azt mondják, hogy jézusom… mert ,,hamar” továbbléptem, de én már több hónapja lezártam magamban a múltat. 

Megléptem amitől a megváltást reméltem és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! A SZERELEMMEL!

Az egyik bulvárlapnak megszólalt Kulcsár Edina férje, Csuti is. Azt monda, nagyon csalódott, de a gyerekei és családja érdekében nem szereretné értékelni a jelenlegi helyzetet.

Edina egyébként a rapper novemberben megjelent, Hello című klipjében is szerepelt már. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában