Megdöbbentő

2022.03.13. 08:00

Titokzatos túlvilági üzenetet kapott Csocsesz a feleségétől

Az énekes tavaly márciusban vett örök búcsút imádott Gyöngyikéjétől, miután elragadta tőle a koronavírus.

A hazai zenei élet egyik legkedveltebb mulatós előadójának egyre több fellépése van, s egyáltalán nem bánja, hogy csak kevés szabadideje marad. Ahogy mondja, szereti lefoglalni magát, és elterelni a gondolatait az elmúlt évben történt fájó veszteségről - derül ki a Bors cikkéből.

 

"Próbálom elfoglalni magam a hétköznapokban, bár egy nehéz időszak közeledik, mert tavaly márciusban vitték el a kórházba az én Gyöngyikémet. Most az egész család újraéli a történteket" – mondta Csocsesz, aki a jó dolgokra igyekszik emlékezni, mivel sajnos a kialakult helyzeten bármennyire is szeretne, nem tud változtatni.

 

"Mondtam a családomnak, ezt úgy kell felfogni, hogy ő már jó helyen van a mennyországban, és innentől kezdve nekünk már csak a szépre és a jóra kell gondolni. Azokra az emlékekre, amikor még boldogság volt. Minden mást el kell engedni, mert ha nem tesszük, visszahúz, ezt pedig nem nem szabad megengedni magunknak" - magyarázta a zenész, akinek nemrégiben megjelent az új klipje a Keresem éjjel nappal című dalához, amelyet Gyöngyike emlékére írt.

 

 

 

 

"A klipben feltűnik két galamb, aminek fontos jelentése van a számomra. Karácsony éjszaka a sír feletti fán ült egy galamb. 

Az volt az első karácsonyunk Gyöngyike nélkül. Vacsorát főztem, jöttek a gyerekek, nekik is feltűnt a galamb, ami nem repült el addig, ameddig a gyerekekkel együtt voltunk. Nem hittük el, hogy ilyesmi létezik. 

Folyamatosan jönnek a jelek, hogy velünk van" – idézte fel meghatódva az énekes, aki büszke arra, hogy elkészült a klip, és az üzenete sok ember szívéhez eljutott.

 

"Örök emléket állíthattam a szeretett feleségemnek, bár nagyon nehéz pillanatokat éltem át közben. 

Az egyik, karácsonykor készült klipet például ki kellett dobni, mert nagyon meggyötört volt rajta az arcom. A mostaninál nagyon oda kellett figyelnem, hogy ne üljön ki rá a teljes szomorúság, inkább a vágyakozás és a jó érzés tükröződjön róla, amikor Gyöngyikére és a közös emlékekre gondolok. 

Gyakran meg kellett állni, mert folyton könnyeztem, nagy kihívás volt, hogy egész nap ezt a dalt kellett énekelnem" – vallotta be.

 

Borítókép: Instagram/Csocsesz

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában