Megrázó

2022.04.20. 11:06

Fordulat Berki Mazsi ügyében: kiderült, mi történt a támadás után

A rendőrök már elkapták a támadót, Berki Mazsi pedig azon lepődött meg, milyen sok nő, asszony ír neki, akiket szintén megtámadtak. Biztos ami biztos, ezentúl ott fog lapulni az ő autójában is egy, engedélyezett védelmi eszköz...

Rémisztő pillanatokat élt át Berki Mazsi a minap, amikor egy idősebb férfi fényes nappal ököllel támadt rá a nyílt utcán. A történteket egy jelentéktelen dolog robbantotta ki. A reggeli rohanásban elfelejtette kitenni a szemetet és ezt csak egy másik kerületben vette észre, ahol hulladékszállítás volt aznap. A férfi iszonyú haragra gerjedt, amikor azt látta, hogy Mazsi az egyik kukába szerette volna dobni a zsákot. Ordítva zavarta el onnan, majd ököllel mellkason vágta az édesanyát, aki a kocsijához igyekezett és próbált elhajtani a helyszínről. A férfi az első ajtót kinyitva, kis híján kitépte a kis Emmát a járműből. 

A történtek után Mazsi feljelentést tett, s most elárulta, történt-e előrelépés az ügyben.

– A férfit aznap előállította a rendőrség és úgy tudom, hogy azóta bekérték az utcában lévő kamerák felvételeit – mondta Mazsi.

A Borsnak a rendőrség azt írta, az ügyben egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként garázdaság vétség és könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

Mazsi az eset után sok üzenetet kapott, meglepte, milyen sok sorstársa van.
Rengetegen írtak, hogy hasonló eset történt velük. Volt, aki babakocsival menekült, egy másik ismerősöm gyerekét majdnem elrabolták, miközben próbáltak zacskót húzni a fejére. Lassan itthon is ugyanakkora méreteket ölt a bűnözés, mint Amerikában – vélekedett az édesanya, aki szerint itt az ideje, hogy a város minden szegletét kamerák pásztázzák. 

Szerencsére nem szorong, amikor az utcára lép, mégis úgy döntött, beszerez valamit, amitől biztonságban érezheti magát.

Ezek után az autóban mindig lesz egy legális védelmi eszköz… – mondta Mazsi, s bízik abban, hogy soha többé nem kell hasonló megrázkódtatást átélnie.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában