Drámai vallomás

2022.08.16. 15:41

Gyógyszertől vakult meg a magyar műsorvezető édesapja, súlyos dologgal álltak elő az orvosok

Egy Ausztriából beszerzett gyógyszer okozta a problémát.

Mindössze három éves volt Jáksó László édesapja, amikor megvakult. A korábbi rádiós erről a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában beszélt.

Egy gyógyszer probléma miatt, de ez nem derült ki, mert ő '23-ban született, ergo '26-ról beszélünk az orvostudomány akkori állása szerint. Angolkór szerű valamiben szenvedett, a szülei szereztek Ausztriából valami gyógyszert, amit be is adtak neki. Mérnök volt az édesapja, az én nagyapám, egészen biztos, hogy ő az adagolást nem szúrta el, pláne nem a saját gyerekével. Mindazonáltal az orvosok állították, hogy de!

– emlékezett vissza a korábbi rádiós, aki azóta több szemorvossal is beszélt, és azt mondták neki, valószínűleg a szem belső nyomását fokozhatta a gyógyszer, és ezt nem vették észre.

A műsorban Palik László rákérdezett arra, jelentette-e bármi speciálisat Jáksó László gyermekkorában az, hogy édesapja vak volt.

Én csak így voltam gyerek, máshoz nem tudok viszonyítani. Az ember vezeti a saját édesapját az utcát, de azt hittem, hogy mindenki más is

– fogalmazott az egykori rádiós műsorvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában