Bulvár-celeb

2022.10.13. 05:30

„Látja, hogy a gyerekemmel vagyok, és előveszi...” – Tóth Gabi durván kiakadt a játszótéren

Az énekesnő kellemetlen esetről számolt be a közösségi oldalán: éppen kislányával volt a játszótéren, amikor egy idegen férfi elkezdte őt fotózni.

Forrás: TV2

 A bizarr esetről az énekesnő a közösségi oldalán számolt be a rajongóinak – derül ki a Life.hu cikkéből. 

„Van ám abban valami fura érzés, amikor az ember elmegy a gyerekével a játszótérre, és azt látod, hogy valaki messziről, egy idegen, felnőtt, középkorú férfi éppen videóz vagy fotóz téged, amikor a gyerekeddel játszol. 

És semmi baj, én ezt vállaltam, előfordulhat, ez benne van a pakliban. 

De az, hogy valaki látja, hogy a gyerekemmel vagyok, akit nem mutogatok... látja, hogy játszom vele, és előveszi a telefonját” – kezdte mesélni Gabi, aki hozzátette, meglepte, ahogy a férfi reagált a kérésére.

„Még neki állt feljebb, amikor szóltam neki, hogy legyen kedves, ne fotózzon, törölje ki a gyerekem miatt. Mert hát »én ismert ember vagyok, nekem ezzel mi bajom van?«. 

Igen, csak nem 0-24-ben vagyok ismert ember, a játszótéren anya vagyok, kevesebb részében bazári majom. 

Elvárják tőlünk, hogy ezen ne akadjunk ki, de most képzeljétek el, hogy átlagemberként játszol a gyerekeddel, és egy ismeretlen férfi videózza a gyerekedet meg téged, akkor te hogy reagálsz? Nekem nem szabad úgy reagálnom, mert ismert ember vagyok.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában