Bulvár-celeb

2022.10.15. 13:27

Már rég eladták, mégis kénytelenek legendás villájukban lakni Kordáék

Annyi fellépésük volt nyáron, hogy még a mai nap is az ikonikus ingatlanban laknak. Dobozok között…

Forrás: TV2

Korda György és Balázs Klári 2022. elején döntött úgy, hogy a meredeken emelkedő rezsiárak miatt megválnak a szeretett Korda-villától. Nagy döntés volt ez a részükről, hiszen egy élet munkája volt benne, a híres házaspár imádta minden szobáját, sarkát a háznak - derül ki a Bors cikkéből. 

Augusztusra már ki is nézték maguknak az új lakásukat, amely sokkal kisebb, de annál praktikusabb, és ami a legfontosabb, energetikailag gazdaságosabb a régi hatalmas háznál. Az ingóságaik nagy része már dobozokban, a költöztető autó azonban még mindig nem érkezett meg hozzájuk. Hogy miért késlekedik az átköltözés, annak prózai oka van: egyszerűen nem érnek rá….

"Még mindig nem költöztünk át, mert egy szabad percünk sem volt!"– mondta Balázs Klári a Bors érdeklődésére. "A munka az első, ez világ életünkben így volt, mindent annak rendelünk alá. A nyarunk elképesztő, fantasztikus volt, olyan sok helyen koncertezhettünk teltházak előtt, amiről csak álmodni lehet, talán nem meglepő, hogy nem értünk rá semmi másra."

Forrás: Bors

A kérdésre, hogy az új tulajdonos nem adott-e nekik ultimátumot a kiköltözést illetően, így válaszolt:

"Szerencsére nem, addig maradunk itt, amíg akarunk. A szállodarészt természetesen már kipakolták, de a lakrészünkben még itt vagyunk. Minden dobozokban, de amit használunk, ahhoz hozzáférünk, úgyhogy nincs okunk panaszra. Van ágyunk, a fürdőszoba és a konyha is egyben van még…. Ha minden igaz, október végén lesz időnk és akkor végre átcuccolunk."

Balázs Klári és Korda György egyébként gyakorlott költöző, rengetegszer intettek már búcsút az aktuális otthonuknak.

Forrás: Ripost

"Tizenhatszor költöztünk"– árulta el Korda György. "Laktunk már Velencén, Törökbálinton, a Tükörhegyen. Mindegyik otthonunkat nagyon szerettük, mindegyiket úgy csináltuk meg, hogy ott már megállapodunk, de aztán az élet változott és mi változtunk vele együtt" – mondta Gyuri bácsi, akitől Klárika veszi át a szót.

"Mindig kerestük az igazit! Mások a férfiakban és a nőkben keresik, mi ugye megtaláltuk egymást, így mi az otthonunkkal vagyunk ilyen viszonyban."

A Bors kérdésére, hogy szerintük akkor most az új lakás lesz-e a végső életterük, mindketten nevetni kezdtek: "Most úgy tervezünk, de legalább érnénk már oda! Majd kiderül…"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában