Bulvár-celeb

2022.11.18. 23:26

Megvan az Ázsia Expressz győztes párja

Váratlan fordulattal indult az Ázsai Expressz harmadik évadának döntője, ugyanis Gyebnár Csekka váratlan betegsége miatt fel kellett adják a küzdelmet. Mérai Kata könnyek között mesélte el, hogy mi történt versenytársával és átadták a lehetőséget Halastyák Fanninak és Szlépka Armandnak, akik így Kiss Ernő Zsolttal és Nyári Darinkával szálltak harcba a fődíjért.

Fotó: Shutterstock

Végig szoros küzdelem volt a két döntőbe jutott páros között, az első körben Halastyákék, majd a másodikban már Nyáriék tettek szert előnyre. Szinte végig fej-fej mellett haladtak, nem lehetett sejteni sem, hogy végül ki lesz a befutó - írja az Origo.

A feladatokat egy tableten kapták, ahol először a jó kérdésekre kellett válaszolni, melyet korábbi versenytársaik, Gáspár Győző és Bea, valamint Király Viktorék tolmácsoltak nekik. A rossz válaszok automatikusan három perc hátrányt jelentettek, mivel a következő feladatra annyit kellett várni.

A Nemazalány művésznéven ismertté vált énekesnő elég feszült volt a kialakult hátrány miatt, többször is összeveszett párjával, Szlépka Armanddal. Kicsit később a másik párosnál is egyre fokozódott a feszültség, Nyári Darinka keserves sírásban tört ki rodeós feladat közben, párja unszolására mert csak visszaülni a bikára. Számtalan mélypont, sírás és veszekedés és fordulat után a szokásos módon igyekezni kellett a végső állomásra, ahol Ördög Nóra várta nagy izgalommal a döntősöket.

Szoros küzdelem után végül az előzőleg kiesett, Mérai Katáék visszalépése által döntőbe került Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand értek előbb célba, így ők vitték haza a tízmillió forintos fődíjat a hosszú tortúra után.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában