Bulvár-celeb

2022.12.21. 14:29

Borzasztó, mit tettek a Kossuth-díjas magyar színésznővel

Bűncselekmény áldozata lett.

Fotó: Kovács Attila / MTI

A 94 éves Csernus Marianntől néhány hete besurranó tolvajok elvittek egy arany pecsétgyűrűt és egy nyakláncot.

A színésznő feljelentést tett, de a nyomozók akkor felfüggesztették az ügyet, a Bors viszont most megtudta, hogy a vizsgálat folytatódik.

„A BRFK II. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, miután egy idős asszony feljelentést tett, hogy a nyakláncát és a gyűrűjét valaki – pontosan be nem határolható időben – eltulajdonította bezárt lakásából. Miután a nyomozás során beszerzett adatok elemzése és a tanúk kihallgatása nem járt eredménnyel, a hatóság november 11-én felfüggesztette az eljárást. Amennyiben újabb adatok merülnek fel, a nyomozást folytatják”  – tájékoztatta a közvéleményt akkor a rendőrség.

„Hogyan szembesültem azzal, hogy eltűnt a gyűrűm? Merthogy igazság szerint nekem más ékszerem nem hiányzik, csak a Pesti Magyar Színháztól a társulati tagságom isten tudja hanyadik évfordulójára kapott pecsétgyűrűm. Hát, úgy, hogy ha a nagyszobámban álló vitrinembe nézek, nem látom, márpedig évekig ott állt" – mondta a lapnak Mariann, akinél hétfőn ismét megjelent a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában