Bulvár-celeb

2023.01.19. 06:00

Tragikusan fiatalon halt meg Csilla, két pici gyereket hagyott gyászoló férjére

Gábor együl maradt a kicsikkel, egyikőjük még csupán másfél hónapos.

Forrás: Bors

Fotó: Németh Gábor

Elképesztően nehéz időszakában kell most helytállnia a földeáki édesapának, Gábornak, aki maga fog otthon maradni a kisebbik gyermekkel, így egyedüli kenyérkeresőként ki kell maradnia a munkából, amíg nagyobb nem lesz Viki baba. Földeák és környéke összefogott a férfi megsegítésére.

Gábor és Csilla 17 éve alkottak egy párt. Első gyermekük a kis Gábor 6 éves, míg kislányuk, Viki csupán egy hónappal azelőtt született, hogy anyukája távozott volna közülünk. 

"Nem tudom szavakba foglalni, hogy mit érzek most. Próbálom tartani magam, még nagyon friss a dolog" - mondta az édesapa szomorúan. "Január 6-án pénteken veszítettük el őt. Csilla csupán 35 éves volt, ezt egyszerűen nem értem, nem fogom fel."

Gábor nehéz helyzetbe került, viszont mindent meg akar tenni, hogy a gyermekei a lehető legkevesebbet sérüljenek, és mindenük meglegyen. Ebben segítségére van a falu színe-java és egy kedves barátjuk, Ivett is, aki gyűjtést szervezett a gyászoló család számára. Nem csak pénzről van szó: gyermekruhákat, tisztálkodási eszközöket és játékokat szereztek a kicsiknek, a felhívásra pedig még a szomszédos városokból is érkezett segítség.

Földeákon kupakgyűjtést is szerveznek a család megsegítésére:

 

"A gyerekeknek is nagyon nehéz ez, hiányolják az édesanyjukat. Viszont rengeteg kedves ember van, akitől már kaptunk ruhákat, és sok-sok játékot Vikikének. A falu lakói segítenek, Ivett bejegyzésére pedig többen is reagáltak, nem csak Földeákról, hanem Makóról és Hódmezővásárhelyről is segíteni akarnak az emberek. A ruháknak, játékoknak örülünk a legjobban, a nagyobbik fiam Gábor is szívesen játszik az ajándékokkal"

 - árulta el a lapnak az édesapa.

"Hirtelen történt, előjele csupán annyi volt, hogy elsején hajnalban egyszer csak összeesett, és be kellett mennünk vele a sürgősségire. Nem számítottunk rá, hogy ennyire súlyos baj fog történni" - mondta el Gábor megtörten a Borsnak. 

Az apuka azonban erősen tartja magát. "A gyerekekkel töltött idővel próbálom elterelni a gondolataimat, az eseményekről. Meg a mindennapi teendőkbe menekülök, boltba járok, vagy kimegyek és fát vágok, ezekkel terelem el a figyelmemet" 

- foglalta össze Gábor a jelenlegi helyzetét, aki ezután maga marad otthon a kisgyermekével, és így addig nem tud újra munkába állni, hogy eltartsa a családot.

Ön is segíthet!

Amennyiben segíteni szeretne, hogy Németh Gábor családja minél hamarabb talpra tudjon állni, akkor itt olvashatja el a bejegyzést, amelyben minden fontos információt megtalálható:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában