Bulvár-celeb

2023.01.26. 09:28

Tücsi szívszorító vallomása: azt hitte, hogy meg fog halni

A gyönyörű modell pánikbetegséggel küzdött.

Fotó: Bánkúti Sándor

Aryee Claudia Dedei vagyis Tücsi karrierje legszebb napjait élte, amikor jelenkeztek a tünetek.

Egy lelkileg megterhelő közegben éltem, miközben szakmailag végre azt csináltam, amit szerettem volna, élő Híradót vezettem naponta 3x egy sport csatornánál. Szárnyalnom kellett volna, sőt, én szárnyalásként éltem meg, de a tudatalattim sokszor felülírta a közérzetemet, egyre súlyosabb volt a helyzet, sokszor sírva hívtam Anyát, hogy meg fogok halni egy-egy pánikroham kellős közepén. Aztán lecsengett, összeszedtem magam és mentem tovább, végeztem a dolgomat – írta Facebookon a Bors találata szerint.

Szerencsére Tücsi nem félt segítséget kérni, pszichológushoz járt, gyógyszereket is szedett, de a teljes gyógyulást saját bevallása szerint a hangtálterápia segítségével érte el - de persze nem egyik pillantról a másikra. Mint írta:

pokoli mélységek és lenyűgöző magasságok váltották egymást a hónapok alatt, míg végül felszínre jöttek azok a dolgok, amiken változtatnom kellett ahhoz, hogy visszakapjam a régi életemet. Azóta szerencsére van egy csodálatos családom, nagyon tudatosan figyelek rá, hogy csak jó embereket engedjek közel magamhoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában