Bulvár-celeb

2023.02.26. 14:25

Előre utaltak a rajongók, koncert pedig sehol: cserbenhagyta rajongóit a Fekete vonat rapperje

Becsapva érzik magukat azok, akik befizettek a bulira.

L.L. Junior, Fatima és Beat

Forrás: Bors

Fotó: Fekete Vonat

Beat fizetős online koncertet hirdetett meg rajongóinak február 15-ére, de a fellépés napján közölte: nem tartja meg az internetes előadást. El kell halasztania, mert nem gyűlt össze elég pénz. A követői kikeltek magukból: többen átverve érzik magukat.

Február 14...Valentin nap. Ami jó hír továbbra is a szerelmeteseknek. Nekem pedig sajnos annyira nem jó.... Arrébb kell tennem a koncert időpontját, hiszen a koncerthez szükséges pénz, jelenleg még nem áll rendelkezésre... 

– szólt a magyarázkodó üzenet azoknak, akik támogatták a nem hagyományos koncertet és ezzel magát Beatet is.

A hirdetés tartalmazta a rapper számlaszámát is, amely az ő saját nevén van, így biztosak lehettek benne az arra vállalkozók, hogy "jó" helyre ment a pénz - írja a Bors.

Azonban úgy tűnik, miután le kellett mondani a koncertet, Beat nem tájékoztatta a delikvenseket, hogy mi történik azzal, aki fizetett jóhiszeműen, ráadásul előre.

Nem csoda tehát, hogy a rajongói becsapva érzik magukat, aminek hangot is adtak a zenész Facebook-oldalán.

"Kedves Beat! Mennyi «lének» kell összejönni egy online koncerthez, és mi az az összeg, ami hiányzik?! Hogy miért kérdem? Mert a mai napra vártam - nagyon - az ígért koncertet" - írta az egyikük.

"De aki elutalta a pénzt előre, azzal mi lesz? Nem kellene visszaadni «Tesó» azt a pénzt inkább? Így azt a kevés embert is elmarod magad mellől, aki maradt... szégyen!" - írta egy másik rajongó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában