Nagy döntés

2023.02.08. 08:37

Erotikus fotókkal keres majd pénzt az egykori Nagy Ő: elárulta, miért döntött így

Molnár Enikó regisztrált egy fizetős szexoldalra.

Fotó: Bors

Molnár Anikó mindig is gyönyörű nő volt, és sokszor meg is mutatta csábító idomait közösségi oldalain. Képei alatt rengeteg bókot, kommentet és igencsak pikáns ajánlatot kapott ilyenkor.

Anikó nemrégiben életmódváltásba kezdett, és szexibb, mint valaha, most pedig nagy lépésre szánta el magát: regisztrált az OnlyFans-oldalra, ahol erotikus tartalmakat árul majd pénzért az előfizetőinek.

– Jó ideje gondolkodtam azon, hogy elindítok egy OnlyFans-oldalt, és most már meg is tettem az első lépéseket. Regisztráltam, és el is fogadták a jelentkezésemet. A további lépésekkel azonban nem vagyok teljesen tisztában, így még nem él az oldalam. Úgy gondolom, hogy az induláshoz és a további működtetéshez szükségem lesz majd egy szakemberre, akit még keresek. 

Hamarosan új vizekre evezek. Kedvem van hozzá, meg szeretném mutatni, hogy 47 évesen, filterek nélkül is esztétikus egy női test – mondta a Borsnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában