Bulvár-celeb

2023.03.22. 10:43

Ilyen menyasszony volt Orosz Barbara

Férjhez ment a műsorvezető: szinte hihetetlen, olyan romantikus az egész.

Forrás: TV2

A párizsi esküvő szinte minden részlete meglepetés volt Orosz Barbi számára, hiszen az egészet a párja szervezte.

– Az esküvőnkre Benes Anita tervezte a gyönyörű csipkeruhámat. Tökéletesen érezte, hogy mi állítja el a szerelmem lélegzetét, amikor megpillant. Vecsei Zsófi különleges fejdíszt álmodott nekem, Cagi barátnőm pedig egy szépséges düseszkabáttal lepett meg. A elefántcsontszínű rózsacsokrot a kedvesemmel választottuk, így legalább gondolatban velünk lehetett Rose, a kiscicánk. Nagyon bátran vállaljuk az érzékenységünket, és mindenhez érzelmeket kötünk. Így 

Párizs legpatinásabb városházáján házasodtunk össze, közel a megismerkedésünk helyszínéhez. Mindent úgy szervezett a párom, hogy még az étterem is az első találkozásunk színhelyének egy kilométeres sugarában legyen. Érdekesség, hogy nagyjából hat éve nem volt Párizsban magyar–francia esküvő. A szertartás gyönyörű volt, és a szerelmem is beszédet mondott, amin mindenki sírt. 

Az eskütétel igazán romantikusra sikerült, ugyanis három nyelven mondtuk ki az igent: franciául, magyarul és angolul. A szertartást követően a mi fantasztikus francia rocksztár fotósunk készített néhány felvételt rólunk a tavaszi napsütésben, majd egy hangulatos étteremben folytattuk az ünneplést, ahol kardhalból, a tenger gyümölcseiből és francia desszertekből állt a menü, amihez csodás pezsgőket kortyoltunk. 

Forrás: HOT Magazin

Az esküvő után megleptem a férjemet egy romantikus utazással Bruges-be, ami feledhetetlenre sikerült. Azonban a párom határozottan kijelentette, hogy ez még nem számít nászútnak, mivel az az ő meglepetése lesz.

A TV2 Mokka című műsorának háziasszonya arra is kitért, hogy milyen érzés újdonsült feleségnek lenni.

 

Még nem telt el sok idő a mi nagy napunk óta, de már most úgy érzem, hogy számtalan dolgot megváltoztatott bennem a házasság. Megérkeztem, felnőttem, készen állok rá, hogy az én csodálatos férjemmel, társammal, szerelmemmel éljem a közös életünket.

 

Azt gondolom, hogy olyan erős szövetség köttetett köztünk, ami elválaszthatatlanná tesz minket és örökre szól. Nehéz megmagyarázni ezt az érzést, de azt tudom, hogy sokkal komolyabban tekintek az életünkre és a közös jövőnkre, mint eddig bármire a világon. 

 

Mint kiderült, ezzel nincs még vége a szerelem ünneplésének, még két esküvőt tervez a házaspár, hogy mindenki jelen lehessen a nagy napjukon, aki nekik fontos. 

 

Magyarországon is lesz egy szertartás, hogy Orosz Barbara családjának és tartanak egyet Luberonban, Provence mellett a barátoknak.

Forrás: HOT Magazin

Nemcsak az esküvő, de a páros megismerkedése is olyan, mintha csak egy romantikus regénybeírták volna: Barbara Párizs egyik metróállomásán találkozott francia szerelmével, akivel szinte rögtön érezték, hogy Isten is egymásnak teremtette őket...

A magazin legfrisebb száma

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában