Bulvár-celeb

2023.03.17. 01:05

Kórházba került Majka, hihetetlen, ami ott történt vele

Egy kisebb műtét miatt került kórházba, de komolyabb baj lett belőle.

Forrás: TV2

A TV2 Zsákbamacska című műsorának műsorvezetője egy meghökkentő történetet mesélt el az adásban. „Műtötték a kezem, kicseréltek egy szalagot és innen betették ide. Mondták, hogy nem akarnak altatni, mert az megterheli a szervezetet, így helyi érzéstelenítés lesz. Betoltak a műtőbe, feküdtem az asztalon és megérkezett egy tizennégy fős tanulóbrigád...” – mondta Majka, hozzátette, az orvosa jelezte, a tanulók fogják beadni neki az érzéstelenítőt a hónaljába – írja az Origo.

Egy Lacika nevű fiú, remegő kézzel adta be neki az injekciót.

„Odahajolt tizenkettedjére, akkor már annyira izgult, hogy csöpögött róla a víz a fejemre... Odahajolt a hónom alá, mondtam neki: »Lacika, ha most ne találod el, ballal olyat beverek a fejedbe, hogy elájulsz«”

– mesélte nevetve Majka, és hozzátette, ez még csak a kezdet volt.

A műtőssegéd, aki szintén tanuló volt, elfelejtette, hogy a rapper keze el van érzéstelenítve. Felemelte azt, majd egyszer csak elengedte, így pedig Majka betörte a saját orrát. 

„Majdnem belehaltam egyébként, azt hittem, hogy megőrülök” – zárta a sztorit Majka.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában