Bulvár-celeb

2023.03.31. 00:30

Megható: Dorka, a puli mentette meg idős gazdája életét Nagymaroson

Ha nincs a kis kócos kutya, a mentők biztosan későn találnak rá a bácsira.

Illusztráció: Shutterstock

Egy idős férfi hívta a mentőket Nagymaroson szerda délután, mert rosszul érezte magát. Nehezen érthetően beszélt, és csak az utca nevét tudta megmondani, majd vonal hirtelen megszakadt. Megpróbálták visszahívni, de már nem vette fel a telefont - írja a Metropol.

A mentők hamar a megadott utcához érkeztek, a férfit azonban nem találták. Egyszer csak a mentőautó előtt egy hangosan csaholó pulikutya jelent meg. Néhány másodpercig ugatott, majd elindult az egyik ház felé. A mentősök a kutya után indultak, miközben az többször is visszafordult, és meggyőződött róla, hogy a mentők követik.

Egyszer csak a kutya megállt, és az életmentők alig hittek a szemüknek: az autóból kiszállva megpillantották a magatehetetlen férfit a ház kertjében fekve. 

Dorka kutyának hála bajtársaink azonnal megkezdhették az ellátását, majd stabil állapotban szállították kórházba a férfit 

– olvasható az Országos Mentőszolgálat friss bejegyzésében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában