Bulvár-celeb

2023.04.20. 05:38

Balhé után baba: terhes a magyar rapper párja

Édesapa lesz Mr. Missh.

Fotó: Instagram

Botrányai után most egy örömhírrel került be a hírekbe Mr. Missh. Még emlékezhetünk, pár hónapja nem semmi balhét robbantott ki, amikor minden ok nélkül beleállt Azahriah-ba.

„Azt mondja, kicsit rocksztár. Kisgyerek, kisgyerek... A rocksztár fogalma az egy kicsit bővebb... Azt mondja, kicsit rocksztár, hát ja, csak kicsit” – ezt mondta akkor a fiatal sztárról egy nyilatkozatára reagálva.

Ezt persze a palacsintafesztiválos afférjáról is híres zenész sem hagyta annyiban, és helyretette a rappert.

A szájkaratézásnál viszont (joggal) sokkal komolyabb balhé lett abból, amikor Mr. Missh-ről előkerült  egy felvétel, amin megütött egy nőt – írja a Bors.

Most viszont szerencsére valóban egy örömhírről számolt be Mr. Missh: feleségével gyermeket várnak, a csodás hírt pedig Instagramon, egy fotósorozattal közölték követőikkel.

Az első képen egy ultrahangfelvétel látszik, a háttérben az Eiffel-toronnyal, a következőn a rapper, majd a jövendőbeli szülőkről is van egy közös fotó.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában