Bulvár-celeb

2023.04.28. 02:05

Így néz ki most Dobos Attila sírja

Április 27-én ünnepelné 82. születésnapját Dobos Attila táncdalénekes, zeneszerző.

Dobos Attila tavaly januárban halt meg, most lenne 82 éves

Forrás: Bors

Április 27-én ünnepelné 82. születésnapját Dobos Attila táncdalénekes, zeneszerző. A zenész legenda tavaly január 4-én hunyt el hosszú betegség után, tüdőgyulladásban. Dobos Attila olyan slágereket írt, mint az Isten véled édes Piroskám, a Kövek a vízparton vagy a Rózsák illatoznak. Aktív éveiben olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Zalatnay Sarolta, Aradszky László vagy Mary Zsuzsi. Utóbbival még házasságot is kötött, egy lányuk született. Dobos Attilát tavaly január 25-én a Farkasréti temetőben helyezték örök nyugalomra.

A Bors munkatársa a zenész születésnapjának évfordulója előtt látogatott ki a temetőbe, ahol megdöbbentő kép fogadta. Bár láthatóan rendszeresen gondozott a sírhely, hiszen friss virágok, mécsesek, fenyőkéreg és terméskő is díszíti, ám valami történhetett a nyughellyel, mert a közepe megsüllyedt vagy beszakadhatott. A mélyedés feltehetően a kora tavaszi heves esőzések miatt keletkezhetett. Egy Dobos Attila családjához közel álló ismerős a lapnak elmondta: a szerző egykori menyasszonya sem gondozza már a sírt.

– Korábban Erzsó mindig rendben tartotta a nyughelyet, de úgy hallottam, már nem fog annyi időt ráfordítani. Mert a család meg sem köszönte neki, hogy ez idáig mindig szakított időt egykori szerelme emlékhelyének gondozására

 – árulta el a Borsnak az ismerős, aki a pontos részletekről nem tudott felvilágosítást adni.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában