Boldogság

2023.04.14. 10:50

Vastag Csaba elmondta, milyen lesz az esküvője

Vastag Csaba és Evelin másfél éve ismerkedtek meg és rögtön tudták, hogy komoly szándékaik vannak egymással.

Forrás: Bors

A jóképű énekes tavaly augusztus 12-én megkérte Evelin kezét, aki hatalmas igent mondott Csabának. Záporoztak a gratulációk, és természetesen a sajtó is nagy érdeklődést mutatott az új álompár boldogságára. Azonban Csaba és szerelme nemrégiben úgy döntöttek, hogy a közös életükkel kapcsolatban nem fognak több információt megosztani a közvéleménnyel, kikövették az összes addigi ismerőst, és csak egymást szeretnék nyomon követni Instagram-profiljukon – írja a Ripost.

Annyit árultak el az eljegyzés óta, hogy tervezik az egybekelést, ám egy szóval sem többet. Noha lehet, hogy szeretnék maguknak megőrizni a legintimebb részleteket, Csaba most mégis elárult egy exkluzív részletet a közelgő esküvőről. 

A Ripost egy sajtóeseményen bírta szóra Vastag Csabát, aki a Ferenc pápa közelgő látogatásra készült dalát mutatta be a nyilvánosságnak. Felmerült a kérdés, vajon a boldogító igent is egy templomban mondják-e ki menyasszonyával?

„Természetesen, mindenképpen egyházi esküvőnk lesz. Szűk körű, családi hangulatú esemény lesz. Megtartjuk magunknak a többi részletet”

 – mesélte somolyogva a sármos vőlegény, Vastag Csaba, és ezek szerint még az is előfordulhat, hogy a titkos lagziról csak akkor fogunk tudni, ha már lezajlott...  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában