Bulvár-celeb

2023.06.08. 05:05

Baj van: Gáspár Bea orvosnál kötött ki

Mindenki nagyon bízik benne, hogy meg tudják gyógyítani.

Forrás: TV2

– Szerintem amióta élek, vashiányos vagyok. Tavaly szerettem volna vért adni, ezt egy nagyon fontos küldetésemnek érzem, de végül nem sikerült. A véradást megelőző orvosi vizsgálaton ugyanis kiderült, hogy nagyon alacsony a hemoglobinszintem. Már ekkor jelentkeztem egy négyalkalmas infúziókúrára, most viszont úgy éreztem, hogy kezdenek visszatérni a tünetek. Mik is ezek? Nos, állandóan fázom, akkor is didergek, ha kint negyven fok van. Emellett a végtagjaim is állandóan hidegek – kezdte a Ripostnak Bea, akinek az éjszakáit is negatívan befolyásolja a vashiány.

Ezt úgy kell elképzelni, hogy hiába alszom el nagyon könnyen, mélyalvási fázisom gyakorlatilag nincs, vagy csak nagyon rövid ideig tart. Például ha elalszom este tízkor, éjjel egykor, kettőkor már kipattan a szemem és kukorékolok.

– Nem beszélve arról, hogy a hajam is hullik a vashiány miatt, szóval éreztem, hogy újra szükségem van erre a kúrára – jelentette ki Bea, aki reméli, hogy történetével segíteni tud azokon, akik hasonló cipőben járnak.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában