Bulvár-celeb

2023.06.06. 06:25

„Újgazdag proli” – kikezdték Rácz Jenőt a kommentelők

Valamibe mindig bele lehet kötni...

MW

Forrás: Instagram

Rácz Jenő csak egy ártatlan fotót osztott meg, de rögtön eláraztották a nem éppen jóindulatú kommentek. A sztárséf egy gasztrofesztiválon jelent meg, karján a kislányával. Büszke szülőként úgy döntött, megörökíti a pillanatot, és megosztja az interneten. Az viszont biztosan nem jutott eszébe, hogy a fotó láttán rázúdul a népharag – írja a Ripost.

A kép rövid időn belül felkerült a Redditre, ahol darabokra szedték a sztárséfet. A poszt írója értetlenül állt az előtt, hogy a kislány arcát kitakarták, hiszen az Instagram-oldalon a következő bejegyzésben teljes egészében megmutatják Kamillát. A legtöbbeknél viszont az csapta ki a biztosítékot, hogy a tipegő kislány lábára hogyan adhattak ilyen ócska cipőt. 

 

A hangulatot tovább fokozta néhány kommentelő, aki kiszúrta, hogy míg a kicsi cipőjén spóroltak, addig Jenő vagyont érő karórája szabad szemmel is nagyon jó látható.

Szerintem pont ebben a korban lenne lényeges minőségi cipőt húzni a kisgyerekre…. Valahol felsír egy gyermekortopédus

„Ajjj annyira vicces, ahogy feltűri az ingujjat, hogy látszódjon az órája. Tipikus magyar újgazdag proli” – illette Jenőt nem éppen kedves jelzőkkel az egyik hozzászóló.

Íme, a nagy vihart kavaró kép:


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában