veszélyes kaland

2021.05.16. 17:00

A tengerből kellett kimenteni Szorcsik Vikit, elsüllyedt a csónakja

Szorcsik Viki néhány nappal ezelőtt tért vissza Magyarországra, az elmúlt három hónapot ugyanis Mexikóban töltötte. Bár volt egy nagyon rossz élménye, ez nem tántorította el attól, hogy újra a térségbe utazzon.

Forrás: Instagram

Fotó: Kalmár Csaba Tibor

Az egykori modell részben a járvány elől menekült el Magyarországról. A színésznő elmondta, hogy decemberben utazott ki a Yucatán-félszigetre, igaz, hamarabb szeretett volna indulni, de egy kisebb baleset keresztülhúzta a számításait – írja a Bors.

Egy rossz mozdulat miatt becsípődött a derekam, és csak később tudtam indulni, de így is csodálatos volt. Mexikó az egyik kedvenc üdülőhelyem, már visszajáró vendég vagyok, ötödik alkalommal utaztam erre a meseszép helyre – mondta Viki, aki szerint a legrosszabb, amit tehetünk, ha félelemben élünk, le­gyen szó a vírusról vagy akár csak egy rossz tapasztalatról.

Átértékelte az életét

A mexikói utazásai során egy alkalommal olyasmit kellett átélnie, aminek hatására átértékelte az életét. Az egyik reggel a barátnőjével azt tervezték, hogy kimennek a tengerre, de végül egyedül indult el.

Bérelt egy csónakot, amiről később kiderült, hogy nem volt a legjobb állapotban. Már messze volt a parttól, amikor a csónak elkezdett megtelni vízzel, végül pedig el is süllyedt.

Volt nála telefon, de az a többi holmijával együtt a mélybe veszett, így segítséget sem tudott hívni. Nagyon aggódott, szerencsére a közelben egy motorcsónakos észrevette a vízben vergődve, és kimentették, de az élmény még napokig kísértette.

A fotók odavesztek, de szerencsére ő nem

Azóta már feldolgozta, bár a mai napig fáj a szíve a telefonjáért, mert vele együtt rengeteg gyönyörű fotó és kedves emlék is odaveszett. Viki egy nagyon bátor nő, nem az a típus, aki ha egyszer leesik a lóról, akkor soha többé nem ül vissza rá. Azóta is imádja a Karib-tengert és a Mexikói-öbölt, ez az eset nem vette el a kedvét attól, hogy újra ellátogasson oda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában