mindennek van határa...

2020.12.17. 19:05

Suzynál teljesen betelt a pohár: egy guminővel alázták meg, feljelentést tett

Királyvári Zsuzsannánál, azaz Suzynál betelt a pohár: feljelentést tett, mert egy guminővel megalázták.

Forrás: Origo

Egykori férje, Jolly egyik májusi fellépésén egy szőke guminő került a színpadra. Jolly hangtechnikusa lefotózta az énekest a szexuális segédeszközzel, a képet posztolta és azt írta hozzá, hogy „Jolly és Suzy élő koncert”. Suzy úgy érzi, megsértették a becsületét – olvasható a life.hu oldalán.

„Korábban és azóta is tett ki rólam becsmérlő, emberi és szakmai becsületembe gázoló posztokat, de ezekre nem reagáltam.

A gyermekem édesapjának kezében lévő szexuális segédeszköz alá viszont azt írta röhögő jelekkel: „Jolly és Suzy élő koncert!!”. Na, ettől betelt a pohár!

Bárkinek lehet véleménye rólam, közszereplőként elviselem a kritikát, de amellett, hogy énekesnő vagyok, egy nyolcéves kislány édesanyja is. Nem csupán a becsületemet sérti, de minden nőnek, édesanyának megalázó egy ilyen üzenet„ – mondta el a Blikknek Suzy.

Fotó: Instagram

A tárgyaláson az ominózus fotót posztoló hangtechnikus nem jelent meg, mert az ügyvédje nem ért rá, így az ügyet elnapolták. A lap megkereste a vádlott Keresnyei Zoltánt is, aki így nyilatkozott:

”Az ügyvédem nem ért rá, azért nem mentem el a tárgyalásra. Nem bujkálok, mert nem érzem magam bűnösnek. Csupán pár órát volt fenn a közösségi oldalamon a guminős fotó, magam vettem le, amikor belegondoltam, hogy az énekesnő magára veheti a kiírást, aminek az égvilágon semmi köze Királyvári Zsuzsannához.

A szexuális segédeszközt nevezte el valaki a partin Suzynak. Ha jól tudom, ez nem szerepel az énekesnő anyakönyvében vagy a személyigazolványában, és nem is védette le művésznévként.„

- válaszolta minden megbánás nélkül Keresnyei Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában