beruházás

2021.10.19. 13:36

Szijjártó: 17 milliárdos kapacitásbővítést végez a Swiss Krono

A svájci tulajdonosú Swiss Krono Kft. 17 milliárd forintos beruházással bővíti gyártókapacitását Vásárosnaményban.

Budapest, 2021. október 19. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Swiss Krono Kft. beruházásáról tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2021. október 19-én. A svájci tulajdonú cég 17 milliárd forint beruházásban bõvíti gyártókapacitását Vásárosnaményben, amelyhez a magyar kormány 2,5 milliárd forint vissza nem térítendõ támogatást nyújt. MTI/Máthé Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

A magyar kormány ehhez 2,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyújt – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

Ismertette: a svájci cég a beruházással a már meglévő 145 munkahelyet megerősíti és mellé 28 újat hoz létre, továbbá 10 évre vállalja, hogy tevékenységét fenntartja.

Borítókép: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Swiss Krono Kft. beruházásáról tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2021. október 19-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában