Bulvár-celeb

2021.07.09. 07:39

Most jött: a kocsiból akartak elrabolni egy 15 hónapos, alvó gyereket Szigetszentmiklóson

Az apa lélekjelenléte mentette meg egy éves kisfiát attól, hogy a kocsijukból elrabolják Szigetszentmiklóson néhány nappal ezelőtt.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Egy anyuka a többi szülőnek okulásul és figyelmeztetésül posztolt a legnagyobb közösségi oldalon – írta a Ripost.

A poszt szerint N. Ivett és családja még múlt hét kedden, vagyis június 29-én, az esti órákban járt Szigetszentmiklóson, ahová egy autó hibakódját ment az apa kiolvasni. Addig az anyuka, Ivett bent maradt az autóban 15 hónapos kisfiukkal és azt hitte, ott nem érheti baj őket, de nagyot tévedett. Arra tévedt állítólag ugyanis egy gyerekrabló.

Az anya leírása szerint, hirtelen a semmiből egy negyvenes, betegnek tűnő férfi jelent meg az autójuk mellett és mielőtt még bármit reagálhattak volna erre, a férfi benyúlt a kocsi ablakán és rángatni kezdte a kicsit, de az anyának maradt annyi lélekjelenléte, hogy erősen magához szorítva védje meg gyermekét és kiabáljon a férjének.

Fotó: Ripost / Facebook

A halálra rémült szülők a poszt szerint ismeretlen tettes ellen tették meg a feljelentést. Ha a történet igaz, a férfi azóta is szabadon járhat-kelhet a környéken. Ivették szerencsések, hogy nem történt meg a tragédia, de arra kéri a szülőket, hogy nagyon vigyázzanak Szigetszentmiklóson és környékén. A Ripost kereste az anyukát, aki csak annyit közölt: minden benne van a posztban, ennél többet nem tud mondani.

A Ripost hivatalos megkeresést is küldött az ügyben a rendőrségnek, ám még nem kaptunk választ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!