Bulvár-celeb

2021.10.29. 05:50

Elrabolták L.L. Junior zenésztársának 16 éves lányát

Fehér Tünde Amandát egy fiatal fiú csalta ki a házukból, és ültette a saját kocsijába. A gyermek azóta ismeretlen helyen tartózkodik, a rendőrség körözést adott ki rá.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Fehér Tibor, ismertebb nevén Beat lányának kedden veszett nyoma. Azóta ugyan jelentkezett már a szüleinél, de azok szerint a kislányon látszik, hogy nem saját akaratából van ott, ahol épp tartózkodik – írja a Bors.

Szöktetés áldozatai lettünk! Ez a fiú önkényesen a feleségévé akarja tenni az én érintetlen lánygyermekemet. A magyar törvények szerint ez bűncselekmény, a gyermekem még kiskorú

– mondta a Borsnak Fehér Tibor, Beat, a Fekete Vonat egykori tagja.

A Fekete vonat tagjai egykor: Fatima, Beat és Junior
Fotó: Facebook

 

Beat azt meséli, hogy a fiú szülei a napokban megkeresték őt, hogy tárgyaljanak a fiatal lány jövőjéről.

– Felhívtak videón, a lányomat is láttam, de éreztem, hogy nem azt mondja, amit szeretne… A szülők össze-vissza beszéltek, hogy bele kell törődnöm, hogy a szerelmesek együtt akarnak lenni, de a gyermekem reakcióiból tudom, hogy ő nem a saját döntése alapján van most ott.

Láttam a chatelését a fiúval, elolvastam mindent, amit írtak, Tünde nem akar feleség lenni, nem akarta itt hagyni a szüleit a testvérét és az itteni életét.

Beat kedd este, miután időre nem érkezett haza a lánya, azonnal a rendőrségre ment.

Három napja nem ad magáról hírt
Fotó: police.hu

A lányt azóta a rendőrség is körözi.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság 01080-157/982/2021. körözési számon eljárást indított az ismeretlen helyen tartózkodó Fehér Tünde Amanda ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 16 éves lány 2021. október 26-án 21 óra 15 perc körül VIII. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik.

Fehér Tünde Amanda 155 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú sötétbarna hajú, barna szemű.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy Fehér Tünde Amanda tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!