Harcias anyuka...

2022.07.04. 01:57

Verte a gyerekét a vonaton, amikor a kalauz rászólt, ő is kapott

A tiszakécskei rendőrök a napokban fejezték be az eljárást egy 29 éves asszonnyal szemben, aki megütötte a jegykezelőt, amiért az segíteni próbált a nő gyermekének.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult eljárás a Tiszakécskei Rendőrőrsön, mivel a nyomozók tudomására jutott, hogy kalauzt bántalmazott egy utas.

 Az incidens tavaly október 23-án történt egy Tiszakécske-Kecskemét között közlekedő vonaton.

A jegykezelő a rendőröknek elmondta, hogy a szerelvényen utazott egy társaság – két férfi, két nő és egy gyermek –, akik hangoskodtak és obszcén szavakkal illették egymást. A csapat férfi tagjai néhány alkalommal meg is ütötték a nőket. Mivel az asszonyok ezt viszonozták és láthatóan jól szórakoztak, így ezzel nem foglalkozott. Azonban nem sokkal később 

az egyik férfi a kislányt kezdte pofozni, aki ezen sírva fakadt, ezért úgy érezte, közbe kell avatkoznia. A hangoskodó bandának ez nem tetszett, és támadólag léptek fel a jegykezelővel: a gyermek anyja a férfi kezére ütött, majd próbálta lefejelni. A vita szerencsére nem fajult tovább, mivel az utasok közül többen a kalauz segítségére siettek, aki időközben a rendőrséget is értesítette a történtekről. 

Amikor a vonat a megyeszékhelyre ért, a járőrök már az állomáson várták az agresszív társaságot és intézkedtek velük szemben.

A tiszakécskei nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 29 éves szelevényi nőt, aki elismerte bűnösségét, és annyit tudott felhozni mentségére, hogy a 11 éves kislány nevelőapja csupán játékból ütötte meg a gyermeket. 

A nyomozást a napokban befejezték az egyenruhások, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg illetékes ügyészségnek - írja a police.hu.

Borítókép: illusztráció/Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!