Krimi

2023.04.18. 22:11

Aggódó nagymama híresztelte: véres bicskával támadtak unokájára egy bátonyterenyei iskolában

Szerencsére nem ez volt az igazság.

Forrás: Shutterstock

Fotó: guruXOX

 

Véres bicskával akarta hasba szúrni unokáját egy ámokfutó diák az iskolában, miután hat másik társára is rátámadt, a rendőrség és a mentők is a helyszínre siettek - ezt írta ki hétfőn a Facebookra egy bátonyterenyei nagymama.

 

Mint kiderült, szerencsére nem ez történt, Várszegi István, a Kossuth Lajos Általános Iskola igazgatója kedden közleményben tisztázta a dolgokat. 

 

Az igazság az, hogy egy hetedikes lány a kulcstartója egyik részével inzultálta több osztálytársát, két diákot megkarcolt.

 

Az intézményben a szokásos protokollt követve, a vezetőség jelentette ezt az iskolaőrnek, aki továbbította a jelzést a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság felé - írta az igazgató, aki arra is megkért mindenkit, hogy ne terjesszen ál-és rémhíreket.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikáció vezetője a nool.hu-nak azt mondta, senkit sem kellett ellátni és kórházba vinni a helyszínről.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában