Krimi

2023.06.07. 05:50

Elképesztő: mentőautóban lőtte be magát lopott anyaggal a mentőtiszt

A nőt elkapták, nagy eséllyel ülni fog.

MW

Képünk illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Vádat emelt a Kunszentmártoni Járási Ügyészség egy Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei mentőtiszttel szemben, aki szolgálat közben az esetkocsiban adott be magának kábítószernek minősülő anyagot.

 

A vádirat szerint a nő a vármegye egyik mentőállomására beosztott mentőtisztként – kihasználva, hogy a gyógyszerekhez könnyedén  hozzáfért – 2022. január 7. és 2022. február 27. között, szolgálati idejében hat, kábítószernek minősülő, ketamin hatóanyag-tartalmú ampulla tartalmának felét fecskendővel felszívta, majd az esetkocsiban beadta magának. Hogy a hiány ne derüljön ki, az ampullákat fiziológiás sóoldattal feltöltötte.

A vádhatóság közfeladatot ellátó személyként elkövetett kábítószer-birtoklás miatt emelt vádat a nővel szemben, az ügyészség a vádiratában a büntetlen előéletű nővel szemben börtönben letöltendő szabadságvesztésre, közügyek gyakorlásától, valamint egészségügyi tevékenység végzésétől mint foglalkozástól történő eltiltását indítványozta. Az ügyben a Kunszentmártoni Járásbíróság fog döntést hozni – írja a Tények.hu az MTI közleménye nyomán.


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!