Krimi

2021.07.20. 08:26

Elütötte a közterület-felügyelőt, majd 50 méteren át hurcolta magával a motorháztetőn

Az eset után simán elhajtott.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Elütötte, majd 50 méteren keresztül a motorháztetőn vitte magával a vele szemben intézkedő közterület-felügyelőt egy a járművezetéstől eltiltott 22 éves fiatalember – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu-n.

A még vasárnap délután történt esetről azt írták: két szolgálatban lévő közterület-felügyelő állította meg az autóst vasárnap délután Budapesten, a III. kerületi Hídfő utcában.

A férfit adatai igazolására szólították fel, de ennek nem tett eleget. A kocsi előtt álló egyik közterület-felügyelőt elütötte, majd mintegy 50 méteren keresztül az autó motorháztetőjén vitte magával, míg a férfi a földre esett.

A közterület-felügyelőt a mentők könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

A fiatalember elhajtott a helyszínről. Miután ismerőseitől megtudta, hogy keresik, hétfő délután jelentkezett a rendőrségen. A férfit hivatalos személy elleni erőszak, közúti veszélyeztetés és járművezetés eltiltás alatt megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki és őrizetbe vették.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!