Bulvár-celeb

2021.10.20. 01:05

Öten szörnyethaltak – tragikus tömegbaleset az M1-esen

Egy román rendszámú kisbusz hátulról belerohant egy teherautóba.

Forrás: kisalföld.hu / Nagy Gábor

A rendőrség közleménye szerint négy jármű ütközött össze az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 94-es kilométerszelvénynél. Az egyik járműben öten utaztak, mindannyian a helyszínen életüket vesztették – számolt be róla a police.hu.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője azt mondta, mentőautókat és mentőhelikoptert is riasztottak a baleset helyszínére. Öt ember – két nő és három férfi – halt meg.

 

A kisbusz belerohant a teherautóba
Fotó: kisalföld.hu / Nagy Gábor

 

Egy 50 év körüli férfit fejsérüléssel, de stabil állapotban a győri kórházba szállítottak a mentők – tette hozzá a szóvivő.

A kisbusz utasai haltak meg a balesetben
Fotó: kisalföld.hu / Nagy Gábor

Varga Mihály Sebestyén, a megyei katasztrófavédelem sajtószóvivője az MTI-vel korábban azt közölte, hogy egy román rendszámú kisbusz hátulról belerohant egy teherautóba; az utasok a kisbuszban sérültek meg.

Szívfacsaró a látvány
Fotó: kisalföld.hu / Nagy Gábor

A helyszínre érkező 15 tűzoltó azonnal megkezdte a műszaki mentést. A kisbusz hat utasából öt a jármű roncsába szorult, őket feszítővágó segítségével szabadították ki.

Rajtuk sajnos már nem tudtak segíteni, elhunytak.

Órákig teljes útzár volt
Fotó: kisalföld.hu / Nagy gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!