jó idő, jó zene

2017.08.28. 14:27

Nagy sikert könyvelhetnek el a Strand és a B.my.Lake fesztiválok

A fellépők és a résztvevők is szívesen zárják Zamárdiban a nyári pörgést.

Photo: László Mudra http://www.mudralaszlo.hu - Rockstar Photographers

Forrás: Rockstar Photographers / http://www.mudralaszlo.hu

Fotó: Mudra László

Az ötödik éve zajló MOL Nagyon Balaton sorozat azzal a céllal indult, hogy a hazai és a nemzetközi turistáknak egy ernyő alatt kínálja és mutassa meg a Balaton legszínvonalasabb, legizgalmasabb eseményeit, valamint új programok, fesztiválok születésére is ösztönözze a kulturális vállalkozások vezetőit.

A MOL Nagyon Balaton két, kiemelkedő eseménye, a STRAND és a B.my.Lake fesztiválok ugyancsak öt éve indultak, vasárnap reggelig rekordszámú vendéget vonzottak a Balatonra. „Feladatunknak érezzük, hogy a Balatoni turizmus mutatóit a főszezonon túl is javítsuk. A MOL Nagyon Balaton közel harminc programja eddig egymilliónál is több vendéget vonzottak a régióba, az augusztus utolsó hétvégéjén zajló STRAND és B.my.Lake fesztiválokra pedig 125.000-en látogattak el a Balatonra.” – mondta el Lobenwein Norbert, a MOL Nagyon Balaton vezetője.

A legnagyobb érdeklődés Parov Stelar, és John Newman fellépését kísérte, utóbbi a telt házas koncert közönségét arról biztosította, hogy a STRAND az általa látott fesztiválok közül a legjobb hangulatú és színvonalú. Népszerű volt a kertmozi, a tábortűz és a napi vetélkedők is, a B.my.Lake fesztiválon pedig Solomun és Sven Vath hozott telt házat.

„Eközben már dolgozunk azon, hogy a 2018-as MOL Nagyon Balaton sorozat még korábban, tavasszal elindulhasson. A STRAND és a B.my.Lake jövőre is a szezon végén, 2018. augusztus 22-én startol Zamárdiban.” – közölte Fülöp Zoltán, a VOLT Produkció vezetője.

(Borítókép: Rockstar Photographers / Mudra László)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában