Hős leszel

2020.08.15. 18:10

Hallgassa meg a Puskás-musical egyik legjobb dalát! (videó)

A dalt élőben augusztus 20-án, a musical előbemutatóján hallgathatja meg a közönség a budapesti Erkel Színházban. A két előbemutató kezdési időpontja 15 és 19 óra lesz. A musical 1937 és 1960 között játszódik és Puskás Ferenc életét mutatja be.

Budapest, 2020. augusztus 10. Veréb Tamás (k) Puskás Ferenc szerepében Juhász Levente-Szente Vajk-Galambos Attila Puskás, a musical címû nagyszabású zenés színházi produkció sajtóeseményén Budapesten, a Hungexpón 2020. augusztus 10-én. A legismertebb magyar ember életérõl szóló darab elõbemutatója augusztus 20-án lesz az Erkel Színházban, a rendezõ Szente Vajk. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

A dal videójában a musical egyik próbájáról láthatók jelenetek – írja az Origo.

A Puskás musical nem licensz darab, a produkció teljes egészében magyar szerzemény. Az augusztus 20-i előadásokra a jegyek megvásárlása az esemény weboldalán érhető el. A próbák és a bemutató egészségügyi előírásaiban a Magyar Kórházszövetség segíti a produkciót.

Borítókép: Veréb Tamás (k) Puskás Ferenc szerepében Juhász Levente-Szente Vajk-Galambos Attila Puskás, a musical című nagyszabású zenés színházi produkció sajtóeseményén Budapesten, a Hungexpón 2020. augusztus 10-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában