Program

2020.12.30. 14:23

Különleges műsorokkal készül szilveszterre a Duna Televízió

A kaposvári Csiky Gergely Színház zenés óévbúcsúztató gálaműsorát láthatják a nézők december 31-én, csütörtökön 22 órától a Duna Televízióban – közölte a teátrum szerdán.

A felújított Csiky Gergely Színház átadási ünnepsége Kaposváron 2019. november 11-én.

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

A színház ajánlója szerint az összművészeti gálán a klasszikus opera- és népszerű operettrészletek mellett könnyűzenei produkciók, cirkuszművészeti és táncos számok, musicalbetétek és népzenei alapokra épülő darabok is szerepelnek.

Az est folyamán a Csiky Gergely Színház művészei mellett meghívott előadók is a színpadra lépnek.

A műsorban Giuseppe Verdi, Erkel Ferenc, Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő művei mellett Szenes Iván, Olt Tamás, Váradi R. Szabolcs, Szirtes Edina Mókus, az Ismerők Arcok, Jerry Bock, valamint Peter Stone legnagyobb slágerei is szerepelnek.

Felcsendülnek a Traviata, a Bánk bán, a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Lili bárónő, A víg özvegy, A Bajadér, az István a király, a Van, aki forrón szereti, a Hegedűs a háztetőn, a Tüskevár és a Tanulmány a nőkről közkedvelt dallamai is írják a közleményben.

Az MTVA Sajtó Osztályának tájékoztatása szerint emellett szilveszterkor az este első részében a humoré a főszerep. A csatorna három Karinthy-gyűrűs előadóművésze várja a nézőket: 19.50-kor Fábry Sándor műsora, a Fábry, 21.10-től Bagi Iván és Nacsa Olivér Orfeuma lesz műsoron.

A kaposvári Csiky Gergely Színház gálaműsorának házigazdái Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes és Fülöp Péter, a színház ügyvezető igazgatója.

Éjfél után indul a Zene hajnalig című 90 perces könnyűzenei összeállítás.

Az év első napján 11.15-kor kezdődik a Bécsi Filharmonikusok Újévi koncertje.

Borítókép: a felújított Csiky Gergely Színház átadási ünnepsége Kaposváron 2019. november 11-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában