OTP Bank Liga

2018.08.04. 22:12

Legyőzte a Fradi a Haladást

Két góllal kerekedtek felül a Haladás csapatán.

A százszázalékos teljesítménnyel listavezető Ferencváros 3-1-re legyőzte a vendég Szombathelyi Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának szombati játéknapján.

Az első félidő egyetlen veszélyes gólhelyzetéből Varga Roland a 23. percben vezetést szerzett a Ferencvárosnak, a fennmaradó időben a két tizenhatos között folyt a játék közepes tempóban. A középpályán mindkét csapatnak többször sikerült átvinnie az akcióit, de a létszámfölényben lévő védelmek már megálljt parancsoltak a támadásoknak.

A második félidő elején Gaál góljával egyenlített a Haladás, ami pár percre megzavarta a hazaiakat. Lovrencsics harcossága és Varga önzetlensége azonban újabb ferencvárosi gólt eredményezett, az előző szezon gólkirálya, a nyáron a Budapest Honvédtól szerződtetett Lanzafame pedig ötödik tétmérkőzésén megszerezte első találatát új csapatában. Tíz perccel később aztán a másodikat is: az olasz támadó büntetőből volt eredményes. A hátralévő időben a Ferencváros kézben tartotta az irányítást, a Haladás viszont nem tudott megújulni, így kétgólos vereséggel távozott az Üllői útról.

A Ferencváros megőrizte százszázalékos mérlegét a bajnoki szezonban – a három fordulóban 11 gólt szerzett Thomas Doll csapata -, míg a hazai pontvadászatban immár 22 összecsapás óta tart a veretlenségi sorozata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában