közös edzés

2019.03.19. 11:00

Fucsovics Federerrel készül Miamira

A 20-szoros Grand Slam-bajnok Roger Federerrel edzett hétfőn Fucsovics Márton, aki a férfiak számára szerdán elrajtoló miami keménypályás tenisztornára készül.

MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 22: Roger Federer of Switzerland (L) shakes hand with Marton Fucsovics of Hungary on day eight of the 2018 Australian Open at Melbourne Park on January 22, 2018 in Melbourne, Australia. Recep Sakar / Anadolu Agency

Forrás: AFP / Anadolu Agency

Fotó: Recep Sakar

A 27 éves magyar játékos Facebook-oldalán osztott meg egy fotót, amelyen a svájci szupersztárral mosolyog a centerpályának számító Hard Rock Stadionban.

„Több száz ember előtt ütöttünk. Nagyon jó a centerpálya, nincs szél, és minden kifogástalan. Rogerrel jókat beszélgettünk a pihenőkben, kiderült, hogy egyenesen a reptérről jött a pályára” – árulta el a világranglista 36. helyezettje. „Az edzés után keddre is hívtak, de az nem biztos, hogy összejön, mert esőt mondanak. Rogerrel most csak a döntőben találkozhatunk, mert ő az alsó, én a felső ágon vagyok” – utalt arra, hogy februárban Dubajban élvezetes meccsen kapott ki Federertől a negyeddöntőben.

Fucsovics 29. kiemeltként vág neki a floridai szupertornának, így csak a második fordulóban – a legjobb 64 között – kezd, méghozzá selejtezőből érkező ellenféllel. Az első mérkőzésére várhatóan szombaton vagy vasárnap kerül sor.

Borítókép: Fucsovics és Federer még 2018 januárjában az Australian Openen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!