magyar foci

2021.01.12. 15:10

Honlapot kapott a labdarúgó Magyar Kupa

A labdarúgó Magyar Kupa névadó szponzora, a MOL új honlapot indított, amely a sorozat kulisszatitkaival és legfrissebb híreivel foglalkozik.

Tiszaújváros, 2020. szeptember 20. A kispesti Szenderi Norbert (b) és a tiszaújvárosi Lõrincz Patrik Márton a labdarúgó Magyar Kupa 6. fordulójában játszott Tiszaújváros - Budapest Honvéd mérkõzésen a tiszaújvárosi stadionban 2020. szeptember 20-án. MTI/Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

A molkupa.hu internetes oldalról – a keddi tájékoztatás szerint – a szurkolók mindenről értesülhetnek, ami a tévéből kimarad:

a legfrissebb hírek mellett a csapatok, játékosok, valamint az együttesekhez kötődő drukkerek bemutatása mellett interjúk, videós tartalmak és számos érdekes sporttörténet is helyet kap.

A honlap a Magyar Kupa 111 éves történelmét egyedülálló módon, évtizedekre bontva dolgozza fel. De nemcsak színes visszatekintések jellemzik majd az oldalt, hanem az „út a Puskásba” című rovatban a februárban folytatódó sorozat eddigi mérkőzései is megelevenednek.

„Nagyon erős szemléletváltás figyelhető meg a magyar fociban az elmúlt években, mi ezt szeretnénk tovább erősíteni.

Igazán jó helyzetben vagyunk, hiszen a MOL és az MLSZ nagyon jó csapatot alkot. Emellett külön öröm számunkra, hogy ezzel a weboldallal azoknak a kisebb csapatoknak is megjelenést tudunk biztosítani, amelyek erőn felül teljesítenek és érnek el sikereket a MOL Magyar Kupában” – mondta Pantl Péter, a MOL kommunikációs igazgatója.

„A futball mindannyiunké, a kupa a bajnoki osztálytól vagy a földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül mindenkinek lehetőséget ad, hogy megmutassa magát ország-világ előtt egy rangos sorozatban.

A főtámogatóval közös célunk, hogy a kupafordulók igazi örömünnepé váljanak az ország minden régiójában, ahol egy-egy meccsen bármi megtörténhet, akár több osztálynyi különbség is eltüntethető. A most elindított oldal is abban segít, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz a szurkolók és játékosok, emelve a sorozat presztízsét, értékét, népszerűségét” – fogalmazott Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője.

A MOL Magyar Kupa február 10-én a 8. fordulóval, a legjobb 32 csapat összecsapásaival folytatódik. A nyolcaddöntőbe jutásért 12 NB I-es, 13 NB II-es, öt NB III-as, és két megyei I. osztályú együttes lép majd pályára. A MOL a nemzeti kupasorozat alapértékeihez hűen, az esélyegyenlőség elve mentén minden klubnak felületet biztosít. Eddig 36 csapat jutott el a döntőig, közülük 18 klub hódította el a trófeát.

Forrás: MTI

Borítókép: a kispesti Szenderi Norbert (b) és a tiszaújvárosi Lőrincz Patrik Márton a labdarúgó Magyar Kupa 6. fordulójában játszott Tiszaújváros – Budapest Honvéd mérkőzésen a tiszaújvárosi stadionban 2020. szeptember 20-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!