felkészülés

2021.06.30. 20:45

A Fradi győzött a BL-főpróbán

A Ferencváros labdarúgócsapata 1-0-ra legyőzte a szlovákiai DAC együttesét a szerdai felkészülési mérkőzésen.

Budapest, 2021. június 30. Szendrei Gábor Zsolt, azaz Szasza, a Zorall együttes énekese a Fradi indulóját énekli az FTC - dunaszerdahelyi DAC barátságos mérkõzés kezdete elõtt Budapesten, a Groupama Arénában 2021. június 30-án. MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

A találkozó előtt, melyet 5097 néző tekintett meg a Groupama Arénában, Nyerges Attila, az Ismerős Arcok frontembere énekelte el a DAC hazai meccsein megszokott Nélküled című számot. A zöld-fehérek Myrto Uzuni értékesített büntetőjével 1-0-ra nyerték meg a meccset, amelyen a dunaszerdahelyiek két magyar válogatott légiósa, a sérült Kalmár Zsolt és a részben hazai rendezésű Eb-n szerepelt Schäfer András nem lépett pályára.

A magyar bajnoknak ez volt a főpróbája az idei Bajnokok Ligája-selejtező rajtja előtt, ugyanis a tavaly csoportkörös együttes kedden 18 órától az előselejtező győztesét, a koszovói Prishtinát fogadja az első forduló első mérkőzésén, amelyre már kaphatóak a jegyek.

És hogy miként szólt a Nélküled, ide kattintva meghallgatható.

Forrás: MTI

Borítókép: Szendrei Gábor Zsolt, azaz Szasza, a Zorall együttes énekese a Fradi indulóját énekli az FTC – dunaszerdahelyi DAC barátságos mérkőzés kezdete előtt Budapesten, a Groupama Arénában 2021. június 30-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!