wimbledon

2021.07.02. 12:00

Fucsovics és Babos mégsem indul vegyes párosban

A korábbi tervekkel ellentétben nem indul el vegyes párosban Fucsovics Márton és Babos Tímea a wimbledoni teniszbajnokságon.

Melbourne, 2019. január 22. Babos Tímea és Fucsovics Márton az amerikai Nicole Melichar és a brazil Bruno Soares elleni játszma közben a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyes párosok versenyének nyolcaddöntõjében 2019. január 22-én. Babosék 3:6, 2:6 arányú vereséget szenvedtek. MTI/EPA/Ritchie Tongo

Forrás: MTI / EPA

Fotó: Ritchie Tongo

Az egyesben és párosban is még versenyben lévő Fucsovics menedzsmentje pénteken közölte, hogy Babos lemondta a vegyest azok után, hogy egyesben és párosban is kiesett Londonban.

Egyelőre nem tudni, hogy a tokiói olimpián egyesben induló Fucsovics és a Jani Rékával párosban érdekelt Babos ott lesz-e a vegyes párosok között az ötkarikás játékokon.

Fucsovics pénteken csap össze a 3-as pálya második mérkőzésén a kilencedik helyen kiemelt argentin Diego Schwartzmannal a férfi egyes harmadik fordulójában.

Forrás: MTI

Borítókép: Babos Tímea és Fucsovics Márton az amerikai Nicole Melichar és a brazil Bruno Soares elleni játszma közben a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyes párosok versenyének nyolcaddöntőjében 2019. január 22-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!