Lóverseny

2022.07.02. 10:48

A legjobb magyar négyéves ügetők versenyével folytatódik a 100. Magyar Derby

A legjobb hazai négyéves ügetők versenyével, a 108. Magyar Ügető Derbyvel folytatódik szombaton a 100. Magyar Derby a Kincsem Parkban.

A háromnapos esemény szombati napján a versenyek délután két órától kezdődnek. A nap legrangosabb futama a 108. Magyar Ügető Derby lesz. A versenyprogramot divatmustra és kalapverseny egészíti ki.

Vasárnap, az esemény zárónapján 12.45-kor kezdődik a program, amelyben 11 futam kapott helyet. A futamok között színvonalas és látványos produkciókkal készülnek a szervezők. Fellép Tóth Gabi énekesnő, aki a rendezvény háziasszonya is egyben. Emellett lesz pónifelvonulás, mazsorettbemutató, divatmustra és kalapszépségverseny, felavatják Kállai Pál legendás magyar versenylovas szobrát, koncertet ad Horváth Apor Boldizsár zongoraművész és a Műegyetemi Szimfonikus Zenekar, valamint különleges módon idézik meg az eddigi 99 derbygyőztest is.

Borítókép: Magyar Derby mezőny 2018-ban / MTI / Mónus Márton

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!