Labdarúgás

2022.07.01. 14:01

Dzsudzsák Balázs marad a DVSC csapatkapitánya

Meg kell erősíteni a csapatot, a játékosok igazolása a jövő héttől várható – mondta Hayk Hovakimyan, az egyesület új klubigazgatója.

Dzsudzsák Balázs szerződését egy évvel meghosszabbították, és ő marad a Debreceni VSC NB I-es labdarúgócsapat kapitánya – jelentette be Hayk Hovakimyan, az egyesület új klubigazgatója pénteken sajtótájékoztatón a Nagyerdei Stadionban. Hozzátette: meg kell erősíteni a csapatot, a játékosok igazolása a jövő héttől várható.

A klubigazgató ezzel összefüggésben jelezte: nagy váltás nem lesz, stabilitás kell, a posztokról az edző határoz, ha ez megtörtént, azonnal nyilvánosságra hozzák.

Joao Janeiro vezetőedző azt mondta, a jövőben a jó nem elegendő, megfelelő hozzáállást és 200 százalékos teljesítményt vár a játékosoktól. A továbbiakban is többnyire a Debreceni Labdarúgó Akadémia lesz az utánpótlás legfőbb bázisa – tette hozzá. Az első edzőmérkőzést szombaton tartják.

Makray Balázs, a DVSC Futballszervező Zrt. cégvezetője méltatta azt a partneri együttműködést, amely az egyesület új tulajdonosa, a nemzetközi színtéren mozgó NSE Sport Kft., a város, a DVSC Egyesület, valamint az egyetem között létrejött, és garanciát jelent arra, hogy a klub visszakerüljön a hazai élmezőnybe, valamint az európai színtérre.

A cégvezető közlése szerint az új tulajdonossal kötött szindikátusi szerződés első fázisa lezárult, megérkezett az első részlet, a klub idei költségvetése pedig több lesz mint a tavalyi, a részletekről később adnak tájékoztatást.

Bejelentette: a Loki játékosai július 9-16. között Ausztriában edzőtáboroznak, ami segíthet abban, hogy július végén jól kezdjék a bajnokságot.

Borítókép: Szécsi Márk (88) debreceni gólszerző ünnepel csapattársaival a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC-Debreceni VSC mérkőzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban 2022. február 5-én. Mellette Dzsudzsák Balázs (j2). Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!