Bajnokok

2022.09.22. 07:49

Fritsch Róbert és Muszukajev Iszmail képe is felkerült a birkózó Bajnokok falára

Az ünnepélyen az érintettek maguk leplezték le arcmásukat azon a falon, amelyen a magyar birkózás világversenyen diadalmaskodó klasszisai láthatók.

Az aranyérmes Fritsch Róbert a férfi kötöttfogású birkózók 72 kilogrammos súlycsoportjának eredményhirdetésén a budapesti birkózó Európa-bajnokságon a BOK Csarnokban 2022. április 3-án

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Anikó

Fritsch Róbert és Muszukajev Iszmail képe is felkerült a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia (KIMBA) edzőtermében található Bajnokok falára.

A magyar szövetség szerdai tájékoztatása szerint az ünnepélyen az érintettek maguk leplezték le arcmásukat azon a falon, amelyen a magyar birkózás világversenyen diadalmaskodó klasszisai láthatók.

Fritsch Róbert (72 kg, kötöttfogás) és Muszukajev Iszmail (65 kg, szabadfogás) tavasszal a budapesti Európa-bajnokságon állhatott a dobogó tetejére. Az eseményt megtisztelte jelenlétével a Magyar Birkózók Szövetsége (MBSZ) képviseletében Bacsa Péter ügyvezető alelnök és Bácsi Péter szakmai igazgató, valamint Lőrincz Tamás, a KIMBA szakmai igazgatója.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!