Atlétikai vb

2022.09.02. 13:34

Németh Balázs lett a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója

Közép-Európában még nem volt ekkora világverseny, több mint 200 országból érkeznek hozzánk versenyzők és vendégek, reményeink szerint sok százmillióan figyelnek majd ránk - mondta a vezérigazgató.

Az Egyesy Géza-díjjal kitüntetett Németh Balázs, az M1 mûsorvezetõje a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. székházában 2021. november 23-án.

Forrás: MTI

Fotó: Cseke Csilla

Németh Balázs lett a jövő évi budapesti atlétikai világbajnokságot szervező cég, a Budapest 2023 Nonprofit Zrt. vezérigazgatója - jelentette be Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár pénteken.

Schmidt Ádám a Facebook-oldalán közzétett videóban elmondta, a vb-ig hátralévő kevesebb mint egy évben kormánybiztosként segíti a szervezők munkáját.

"Ennek a munkának a komplexitásából adódóan egy irányító testület fogja segíteni a szolgálatomat. Jelentem, a munkát megkezdtük, a mai napon megtartottuk az alakuló ülésünket" - fogalmazott az államtitkár.

Közép-Európában még nem volt ekkora világverseny, több mint 200 országból érkeznek hozzánk versenyzők és vendégek, reményeink szerint sok százmillióan figyelnek majd ránk

 - mondta Németh Balázs.

Németh Balázs, aki korábban az M1 műsorvezetője volt, hozzátette, azért fognak dolgozni kollégáival, hogy arra a kilenc napra majd jövő augusztusban Magyarország egésze és a határon túli magyarság is büszke legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!