Labdarúgó NB I

2023.05.21. 10:51

Sikeres csuklóműtéten esett át a gólöröm közben megsérült Dzsudzsák Balázs – frissült

A debreceniek játékosa együttese második góljánál ünneplés közben megcsúszott a reklámtábláknál, és olyan szerencsétlenül esett, hogy eltört a karja, így meg kell műteni.

MW

A debreceni Dzsudzsák Balázs a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában játszott Debreceni VSC-Újpest FC mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2022. október 16-án

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

Sikeres csuklóműtéten esett át a válogatottsági rekorder Dzsudzsák Balázs, aki szombaton gólöröm közben sérült meg a Debreceni VSC Ferencváros elleni labdarúgó OTP Bank Liga-mérkőzésén.

A támadó vasárnap közösségi oldalán jelentkezett be a kórházból. Posztjában amellett, hogy megköszönte a rengeteg üzenetet, közölte: sikeresen túl van az operáción, aminek során egy titánlemezt építettek be a sérült testrészbe.

A titán hamarosan visszatér. Hajrá, Debrecen! 

- írta a 36 éves játékos. Azt egyelőre nem tudni, hogy a 109-szeres válogatott labdarúgó mikor térhet vissza.

Korábban írtuk:

Csuklóműtét vár a válogatottsági rekorder Dzsudzsák Balázsra, aki szombaton gólöröm közben sérült meg a Debreceni VSC Ferencváros elleni labdarúgó OTP Bank Liga-mérkőzésén.

A támadó a DVSC közösségi oldalán szombat este a kórházból üzent a szurkolóknak. Mint kiderült, a debreceniek játékosa együttese második góljánál ünneplés közben megcsúszott a reklámtábláknál, és olyan szerencsétlenül esett, hogy eltölt a karja, így meg kell műteni.

A DVSC hátrányból fordítva 3-1-re nyert a már bajnok zöld-fehérek otthonában, ezzel egy fordulóval az idény vége előtt a nemzetközi kupaszereplést jelentő harmadik helyen áll.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!