éremesély

2017.07.25. 13:43

A férfi párbajtőr továbbjutott, a női kardozóknak nem sikerült

A magyar női kardválogatott kiesett, a magyar férfi párbajtőr-válogatott viszont ott lesz a negyeddöntőben kedden a lipcsei vívó-világbajnokságon.

A Márton Anna, Pusztai Liza, Katona Renáta, Garam Nóra összeállítású csapatnak a 32-es táblán az első fordulóban még nem kellett pástra lépnie, a másodikban viszont igen, de azzal el is dőlt, hogy ezúttal elmarad a jó eredmény. A magyarok a világranglistán éppen mögöttük álló mexikóiakkal találkoztak, és tíztusos vereséget szenvedtek úgy, hogy a mérkőzés legelején, majd a közepén vesztettek asszókat.

Ezt követően a fehéroroszokat – végig vezetve – megverte a magyar együttes, így a folytatásban a 9-12. hely valamelyikén végezhet.

A férfiak mezőnyében a Rédli András, Bányai Zsombor, Siklósi Gergely, Somfai Péter alkotta csapat a marokkóiakat fölényesen verte és a hongkongiakon is magabiztosan jutott túl. Előbbi találkozón Bányai, míg utóbbin Siklósi vívott kiemelkedően.

Az elődöntőért az észtekkel vív majd a csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában