kemény csörte lesz

2017.08.17. 11:20

Marko Nikolics: Az álom valóra váltható

A Videoton csütörtök este megütközik a Partizan Beograd csapatával az Európa-liga csoportkörbe jutásáért.

Székesfehérvár, 2017. június 8. A szerb Marko Nikolics, a Videoton FC új vezetõedzõje bemutatkozó sajtótájékoztatóján Székesfehérváron.

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Bodnár Boglárka

Marko Nikolics, a székesfehérváriak trénere nem éppen boldog, hogy korábbi csapatával, a Partizannal kell játszaniuk, de sikerre szeretné vezetni csapatát – olvasható a nemzetisport.hu oldalán.

A szakember elárulta, hogy a francia Bordeaux legyőzése után „egy álmot élünk meg, amely valóra is váltható”, majd hozzátette:

„Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincsenek furcsa érzéseim, hiszen én itt is otthon vagyok, nagyon szeretem ezt a klubot. De profin kell viselkednem, jelenleg a Videotonért vagyok itt. Csak azon dolgozom, hogy a maximumot nyújtsuk és sikeresek legyünk.”

Nikolics szerint nehéz lesz a szinte teljesen üres stadionban játszani, és a végeredményt döntően befolyásolhatja, hogy melyik csapat tud jobban alkalmazkodni ehhez a szituációhoz. Azzal viszont tisztában van, hogy a továbbjutás nem ezen az egy meccsen fog múlni.

„Ugyanakkor szinte biztos, hogy ez a találkozó nem dönt semmiről, vár még ránk Magyarországon is kilencven perc. Ha megnézzük az eddigi meccseinket, mindig lőttünk gólt, most is sokat kell támadnunk. Közben stabilnak is muszáj maradnunk, és akkor szép eredményt érhetünk el. Összességében azt gondolom, hogy a koncentráció dönthet, mert ötven-ötven százalék a két csapat esélye” – fogalmazott a székesfehérváriak vezetőedzője.

(Borítókép: MTI Fotó / Bodnár Boglárka)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!