Labdarúgó NB I

2017.08.19. 22:58

A Puskás Akadémia nyerte az újoncok csatáját

A Puskás Akadémia nyerte az újonc csapatok csatáját a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati játéknapján, ugyanis 2-1-re legyőzte a vendég Balmazújvárost.

A Puskás Akadémia kezdte jobban a mérkőzést, ennek köszönhetően hamar vezetést szerzett. A bekapott gól hatására aktívabb lett a Balmazújváros is, de Hegedűs bravúrja megakadályozta az egyenlítést. A szünet előtt hatalmas védelmi és kapushiba révén mégis a felcsútiak növelték előnyüket.

Az egész mérkőzésen jól futballozó Knezevic a gólja után a kapufát találta el a második játékrész kezdetén, míg a Balmazújvárost érezhetően megfogta a második bekapott gól. Ennek ellenére a hajdúságiak büntetőből szépítettek. A hátralévő időben a vendégek nem tudták átjátszani a hazaiak védelmét, így Pintér Attila együttese biztosan őrizte meg előnyét a lefújásig, ezzel megszerezte idénybeli első győzelmét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában