házaspárbaj

2017.10.20. 10:55

Férjével játszadozik Ördög Nóra

Október 21-től ezentúl szombat esténként is saját gyártású műsorok várják a nézőket a TV2-n. A népszerű Vigyázat, gyerekkel vagyok! után Az 50 milliós játszma következik élőben, ahol játékosként ezen a héten Ördög Nóra és Nánási Pál is igyekeznek minél jobban teljesíteni Majkánál.

Fotó: Nanasi Pal

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! és Az 50 milliós játszma vicces, megható és izgalmas pillanatokat tartogat keddtől szombatig. Utóbbiban minden hétvégén sztárpárok is versenyre kelnek majd a pénznyelővel.

Október 21-én este héttől a Vigyázat, gyerekkel vagyok! családi kvízshowban a legendás lemezlovas, Dévényi Tibor, a közkedvelt humorista, Nádas Györgyés az egyik legismertebb szinkronhang, Kautzky Armand szállnak versenybe gyermekeikkel együtt.

Az adásból természetesen ezúttal sem hiányozhat a már jól ismert tabletes játék, ami bizony olykor okozhat kellemetlen perceket a sztárszülőknek. Újdonság viszont a játékosok közös meglepetés produkciója, továbbá a kicsik is feladják a leckét szüleiknek: olyan feladatokat kell megoldaniuk, melyeket ők már sikerrel teljesítettek az iskolapadban. Kérdés, vajon apuék mire emlékeznek a tanultakból?

Ördög Nóri ezen az estén nem csak a Vigyázat, gyerekkel vagyok!-ban tűnik fel, hanem férjével, Nánási Pállal Majkánál is vendégeskednek majd. Az 50 milliós játszma szombati adásaiban ezentúl ugyanis sztárpárok is feltűnnek, akik a civil játékosokhoz hasonlóan megküzdenek a nyolc kérdéssel és a pénznyelővel. A fotóművész, mielőtt igent mondott a szereplésre, kikérte gyermekük, Mici véleményét is.

„A férjem részéről nem volt azonnal egyértelmű, hogy vállalkozik a játékra. Nekem persze ez félig-meddig munka, de ő ritkán vállal nem a munkájához kapcsolódó nyilvános szereplést. A végső döntéshez végül a lányunk, Mici véleményét kérte ki, aki nagyon szereti Majkát és azt mondta apukájának, hogy persze, menjen. Tulajdonképpen neki köszönhető, hogy szombaton mi ketten együtt játszunk majd. Persze egy kicsit be vagyunk rezelve, mert otthon a tévé előtt lelkesen fújjuk a válaszokat, ciki lenne, ha nagyon hamar elvesztenénk a milliókat. Igyekszünk nagyon jól teljesíteni, mert bármennyit is nyerünk, jótékony célra szeretnénk felajánlani az összeget. Néhány évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba a Csodapont Alapítvánnyal, akik hátrányos helyzetű gyermekek, rászorulók, látássérültek életébe visznek egy kis örömöt. Tudom, hogy náluk nagyon jó helye van minden forintnak”

– mondta Ördög Nóra.

Fotó: TV2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában